• wo_moors_01
  • wo_moors_02
  • wo_moors_03
  • wo_moors_04
  • wo_moors_05
  • wo_moors_06

 

beschrijving

 

Deze woning affirmeert zich enkel als woning door de vrijstaande brievenbus en haar burgerlijke bouwomgeving. Evengoed zou het gebouw een kantoor, kapel of cultuurhuis kunnen zijn. Het prefab betonnen volume - bestemd voor een jong gezin – is van binnenuit transformeerbaar. Ruig beton en een witte, gladde afwerking houden elkaar in het interieur vormelijk in evenwicht. De indeling is klaar en logisch. Ouderen en kinderen genieten elk van hun woonzone. De gelaagdheid van dit concept is duidelijk .

locatie

Landen

datum

2012

opdrachtgever

particulier (privé)

status

uitgevoerd

oppervlakte

270m2

samenwerking

AB Associates (Stabiliteit)

Architectenbureau Vanderperren

architectenbureau vanderperren bvba...|...stalingradlaan 46...|...1000 Brussel...|...02 725 29 04...|...info@vanderperren.com