• wo_bunker_01
  • wo_bunker_02
  • wo_bunker_03
  • wo_bunker_04
  • wo_bunker_05
  • wo_bunker_06

 

beschrijving

 

Het grondplan van deze betonnen woning is modulair opgevat. Aan de voorzijde maakt het minimalistische gebouw een gesloten indruk terwijl de tuinzijde volledig van glas is voorzien. De vormgeving is uitgesproken industrieel, zowel binnen als buiten. Naar materiaalkeuze toe koos het ontwerpteam voor sprekende tegenstellingen en contrasten. Deuren van oude houten planken aan de buitenkant en schuifdeuren in het interieur, vormen sterke accenten.

locatie

Glabbeek

datum

2004

opdrachtgever

particulier (privé)

status

uitgevoerd

oppervlakte

290m2

Architectbureau Vanderperren

architectenbureau vanderperren bvba...|...stalingradlaan 46...|...1000 Brussel...|...02 725 29 04...|...info@vanderperren.com